Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt vill vi inte inse hur illa vi har ställt till det.


Klimat-erie-frossa

Vad?
Har du fått feber?
Den går nog över snart.
En vanlig förkylning bara.
Det är helt naturligt.
Stiger febern ännu?
Ja, men ta en Alvedon.
Vad säger du?
Är det vi som har smittat dig?
Ja, men ta en till Alvedon.
Varför skakar du?
Vilken frossa!
Snälla jord, svettas inte bort oss!




Övriga genrer av Martina Östlin
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-31 11:22



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Natrurlagarna

spelets regler
vill vi vara kvar så får vi rätta oss var och en

Tycker mycket om din text
rolig i alvaret
2008-04-11

  am
jag gillar sista raden,
det ger en tydlig skildring i vad som kommer att hända om vi inte låter vardagen lossna från våra skallar, om vi inte reser oss upp och ser jorden i ögonen.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin