Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen blev ljusare idag

Jag vill inte tro på viskande röster
som säger att allt är meningslöst
Jag vill tro på den inre läkande kraften
jag vill tro på kärlek av alla de slag
Jag vill tro på att allt ska ordna sig
Världen blev ljusare idag
när solen lyste på gnistervit snö




Fri vers av Martina Östlin
Läst 437 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-13 16:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Med solen i min famn och dansande med venus slog jag en vals med karlavagnen och färdades så in i höstnatten, där fastnade så alla skratten. Ljuset av polarstjärnan såg till att jag kom hem igen i en dröm, drömt av poeter
2008-11-13

  berxper
Det ligger skönt positivt tänkande i din dikt!
Tron på livet och kärleken. Undan med mörkret!
Tycker om slutet:-)
2008-11-13

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill tro på den inre läkande kraften
jag vill tro på kärlek av alla de slag
Jag vill tro på att allt ska ordna sig"
Underbart skrivet.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin