Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För staden är vackrast på avstånd

Vilse i vimlet, av betongen förminskad
klamrar på kanten av sjudande kittel
Men på väg över vattnet, förundras, förhäxas
av tusende lyktor som lyser min natt
För staden är vackrast på avstånd
liksom en tavla av Monet




Fri vers av Martina Östlin
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 18:01



Bookmark and Share


  aol
så vackert så sant gillas
2008-12-17

  Michaela Dutius
Städer ska nog alltid njutas på avstånd...mitt i dem ser man smutsen och tristessens ansikte alltför tydligt.
Mycket väl diktat
2008-11-19

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin