Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko av ingenting





på väg bort

från dig



utan hårda ord

mellan oss











bara tystnad




Fri vers av emilf77
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-31 20:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alldeles lysande funnit av dig.
2008-08-18

  Maria T
Bra formulerat.
2008-04-06

  opheliavampira
ljuvlig poesi
2008-04-06

    LadyFool
tystnad kan va så mycket..underbar som ett helvete.. vackert, enkla rader, mycket sagt på få ord :)
2008-04-01

    Ken Cassel
Tjusigt Emil!
Jag tycker också om när det ekar av ingenting

Med vänlig hälsning
: ))
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77