Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis annorlunda än andra

Precis som mig sa du
Jag ser inte varför du jämför dig med mig
För jag avgudar dig

Världen är en avbild av dig

Precis som mig sa hon
Jag kan inte se likheterna hon försöker framföra
För jag har sett dig

Alla levande, även blinda har sett dig

Precis som mig sa han
Jag förstår inte sättet han ser på mig
För jag såg vad de gjorde mot dig

Han såg dig också
Han såg precis allt

Precis som mig sa dem
Jag undrar om jag bara existerar i ditt huvud
För jag tycker att jag är mer avskyvärd än dig
Och jag vill att de ska tycka det också

Precis som oss sa du
Jag sjunger orden från varje dikt av dig jag läste
För mest av allt älskar jag dig
Och jag vet att du älskar mig mer

Så i natt sover jag djupt




Fri vers av Evs
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evs