Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonfröjdsdrömmar

Tänk att vilande ögon
ger så drömska tankar

Får jag vila ögonen på Dig?




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 616 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-04-01 19:22



Bookmark and Share


  sulimaa
Min ögonfröjdsdröm är varm och vacker .....skön att vila ögon på...
2009-05-15

    Mymlan.
Helt underbart!!
2008-07-24

    sunnanvind
ler...vad fint!
2008-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Mina ögon får aldrig någon vila i en sådan situation.
I synnerhet inte det som finns bakom ögonen.
Ett farligt maskineri tickar igång. Like clockwork, som Boomtown Rats sjöng.

Ian...Anikk...Ian...Anikk...Tack...Tick...Tick...
2008-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar..charmig, varm och väldigt innerlig fin/B
2008-04-02

    Noomi
mm.. vila och dröm
vackra tankar..
2008-04-02

  Carola Zettergren
Å vad vacker och
nära poesi!!!Applåder!!!
2008-04-02

    Lindizz
En varm härlig känsla i dessa rader som går rakt in i hjärtat och berör, mycket fint skrivet.
2008-04-01

  mia.här å nu
Sinnesljuva tankar
2008-04-01

  Marreb
romantiskt vackert :-)
2008-04-01

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-04-01

    Nattviol
vila
dröm
slumra sömn
vackra rader
du bjuder på!
2008-04-01

  Inkarasilas
Bosse Bosse ah man smälter ner i Lejonhjärtat för fasen, ren magi därute nu, mumsig dikt.
2008-04-01

  Lyckohäxan Enediel
I 3 korta rader fångar du en så härlig känsla med dina ord :)
Mmm...vila ögonen är skönt!
2008-04-01

  aol
härlig sann tilltalande varm vacker poesi på så få rader
men som går rakt till hjärtat blir så berörd av ett gott hjärta
2008-04-01

  Tina-sol
Rubriken är ju världens kanske mest drömska ord. Härligt att se lite vårinspiration!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi