Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två människor jag har älskat mest på jorden dog utan att jag sa adjö till dem


Klen tröst men ändå

 

jag vet att
lillebror dog
avsvimmad
utan smärta

det känns gott att veta
att vi aldrig skiljts åt

min älskades
sjukdom var
så svår och
medicinerna
omtöcknande

och jag vill tro att han inte
såg min ensamhet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-02 15:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Om han trots allt såg Din \"ensamhet\" så var det ingenting negativt i det utan bara kärlek älskade Ulla.
\"Kärleken är stark som döden\" Höga Visan 8:6
\"De största vatten förmå icke utsläcka kärleken, strömmar kunna icke fördränka den...\"v 7
2008-04-04

  Michaela Dutius
En text som genast hittar in i det innersta av mitt hjärta
2008-04-02

  Rolfsdotter
Saknad som känns i varje ord. kram Backsippan
2008-04-02

  Dessie 35
såå rörande text..den sätter spår,,=)
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP