Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemin

 

en del människor

dras man bara inte till

det är väl kemin




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 19:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant Ulla och förlåt men jag fick mig ett gott skratt straxt innan sänggåendet. Du beskriver det så festligt och abrupt som bara Du kan göra.
Det här ser Du nog inte själv men Du är begåvad med en omedveten humor.
Kram/ Bibbi
2008-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara,
visst, och andra
är, som en magnet!
****************
2008-04-02

  prinscess VIP
mmm så är det ibland
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP