Lådan med gamla texter innehåll även denna lilla kärleksbeskrivning
till vårt lilla smultronställe - fritidshus när dikten skrevs
Vi flyttade ut permanent.....och jag bor kvar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lådan med gamla texter innehåll även denna lilla kärleksbeskrivning
till vårt lilla smultronställe - fritidshus när dikten skrevs
Vi flyttade ut permanent.....och jag bor kvar




Som vi hade det

 

luften
lummigheten
lugnet
livet

på vår Tufva

tröstar
tomma själar

rustar sig för
vintern

solen
saltvatten
kring
kroppen

synerna
som
syresätter

oss
med
liv

härute
finns

VI
tillsammans

du och jag
njuter vi ett
helhetsliv

spinner vi
en
lovsång

sjunger
vi
livets
sång

för
närmare
livet
kommer
vi

aldrig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-04-02 21:40



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
En önskansupplevelse!
2008-04-02

    ej medlem längre
En fin lovsång till livet och den man vill vara med!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP