Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min födelsedagspresent från familjen var en underbar fest!


Festen

En bindel för ögonen
irrande blind bilfärd
ledd över en gata
in i ett trapphus
genom en dörr

Placeras i en sal
så tas bindeln av
musiken spelar upp
heads square through
börjar att dansa

Ser omkring mig
en sal full av ljus
glada människor
jag är lycklig

En hel kväll
med bara vänner
folk jag tycker om
och som gillar mig

vilken underbar present




Fri vers av desperado
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 13:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt underbar present..GRATTIS förresten och tack för din fina dikt!!!!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado