Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munk-limerick II



En beslutsam dominikan från Basel
band på sina bröders munnar en kavel
Ty, från klostrets toalett
det ej får utgå någon falsett
när det ska idkas en ohelig munk-avel




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 868 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 17:13



Bookmark and Share


  am
du skriver mycket intressant, gillar även det humoristiska här
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna