Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet utan min älskade har förändrat mig. Ibland känner jag inte igen mig själv....
men skrattet finns kvar; någon sällsynt gång kommer mitt gamla stora skratt



Min egen motsats

 

Tror man inte att man alltid ska vara samma
människa

Att vad som än händer i livet är man väl
densamma inuti

Att jag är jag och att ingenting
någonsin kan ändra det

Jag vet ju hurdan
jag är

Döm om min förvåning
när inget av det
var sant

Döm om min förvåning
när jag ser mig
själv

vara min egen motsats




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 19:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skrattet ligger säkert latent kvar i Dig. O, vad jag önskar att det fick tillfälle att blomma ut.
Jag tror att Din älskade skulle gilla det.
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet är, som en våg!
Det vågar sig hit och dit!
Man åker med som en
liten bit... Inget att göra
mot detta, än att forsätta
och hoppas, att det för en
till det bättre, skall lätta...
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP