Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på natten





om vi ses åter inatt

kan jag leva din dröm



under stjärnorna igen

lite vilsna men ändå här



där du är min skatt

å kärleken varm och öm


långt mer än en vän

dig jag håller kär






Fri vers av emilf77
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-03 21:01



Bookmark and Share


  Maria T
En vacker dikt fylld av längtan efter kärlek
2008-04-06

  Leif Furstedt
Här har du vävt ihop fina rader...
Vackert.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77