Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

ord ord ord ord kan

väl inte rädda någons

liv heller ~ eller




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-03 22:18



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ord kan både rädda och ta liv.
2008-04-04

  Åsa Gustavsson VIP
tänkvärt minsann
2008-04-04

  Bibbi VIP
Ord kan fjärma eller närma oss varandra beroende av vilken källa de utgår ifrån kärlekens källa eller själviskhetens, det är min erfarenhet i alla fall.
2008-04-03

  * Ammi *
jo det tror jag nog, beror väl vad det gäller. lite klurig var du nu! kram
2008-04-03

  Gunilla VIP
...rädda liv...
....skapa liv i trötta ögon.....
....skapa \"spritter\" i trötta ben....
Tänk vad ord kan åstadkomma!
och du med dem!
2008-04-03

  Hildegun Relefors
En riktig haiku har du byggt här, men enl.japanerna ska det vara naturberättelse, men här har du verkligen skojat till det och därför mitt beröm, särskilt förstya strofen och ----heller eller!
2008-04-03

    Melona
jo
för fan!

se dig omkring, bara...
2008-04-03

    Mejja
njoooo visst kan ord rädda livet.
Inte alltid, men ibland....
och just därför är ord viktiga.
Men de ska vägas i guld
och ömt tas om hand

Gillar dessa dina finurliga tankeväckande
rader!!!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP