Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när fönstren kan öppnas blommor stå kvar hojarnas mullrande visst är det vår då


ÖPPET FÖNSTER MOT VÅREN

jag har öppnat mitt fönster
mot våren släppt in alla dofter
äntligen kan jag öppna mitt
fönster lyssna till alla ljud
fåglarnas sånger som aldrig
tar slut hör koltrasten där
den sitter högt i gran topp

öppna fönstret låta blommorna
stå kvar på sin plats behöver
inte vara rädd att dom fryser
ett stilla vårregn gör att dofterna
av vår blir ännu starkare

genom det öppna fönstret
hör jag hur någon är ute
och krattar hör ljudet när
någon sten följer med långt
bort hörs ett mullrande
nyfiken blir jag kikar ut
genom fönstret ser inget

men jag hör mullrandet
kommer närmare så får
jag syn på den nu är väl
våren här på riktigt de stora
motorcyklarna har tagits
fram ur sina iden

anits 4 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 18:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
.........fin beskrivning av vårens fram fart
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Strålande tider, härliga tider som herr Modéen sade.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP