Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stencileringsapparat

Tro mig
Jag känner, vet hur du mår
ensam är stark
år efter år

Glädjen är borta
din bästa version
blir, som alltid,
en imitation

En spegelbild
av andras beteende
syns så klart
i ditt stela leende

Så blir det
en själ utan mat
en replika
en socialpsykopat




Fri vers av Edrik
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 23:48



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
bra som fan
det är svårt att
skriva på rim
och ändå hålla
fokus
Snyggt!

Åsa
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik