Diktarvännen Karin skriver
"det gick inte men du gjorde det ändå"
Tack för att du inspirerade mig till en ny dag!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktarvännen Karin skriver
"det gick inte men du gjorde det ändå"
Tack för att du inspirerade mig till en ny dag!




Idag

Så är det då
bevisat

blytyngder
kan inte
möta

kärlek

Allt som hänt
var då

nu är nu
och det
är

början

Min nya
dag

börjar med
kärleken
i hjärtat

l i v e t

*




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 09:36



Bookmark and Share


  katt.inc
Härligt att läsa och du har diktat så fint.
2008-04-05

  Michaela Dutius
Första dagen på ditt nya liv...så uppfattar jag denna text som har en innerlig lyskraft
2008-04-05

    Scribble
en underbar skildring av dagen, när livet
med kärlek äntligen börjar igen för dig!
Fortsätt, du är på rätt väg! Glad att läsa
Kram Ulla, /S
2008-04-05

  Lejonhjärtas poesi
Härliga ord att börja en ny dag med!
2008-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! The right way
to do it! Go on!!!!
***************
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP