Tunga tider av odlad sorg i total brist
på alternativ - skulle igenom ekluten
igen igen igen.....tills nu?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga tider av odlad sorg i total brist
på alternativ - skulle igenom ekluten
igen igen igen.....tills nu?




Utan bly

Odlat bly
är
tyngre

än bly

när den
slår ihop
sig med

ekluten

vet man
inte ens
om man

lever

bara att
finnas
överleva

länge

länge

länge

länge

länge

 *

en dag
är blyet
borta

odlingen

gav upp
i sämre
jordmån

försvann

den ur
mitt
synfält

men jag
vet att
den kan

hitta tillbaks

jag ropar
inte hej
men jag

viskade

hejdå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 10:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Viskandet kommer att stiga i styrka- även om den kommer att ha kvar ett litet rum inne i dig- den där blytyngden
2008-04-05

  Gunilla VIP
En befrielse!
Att tyngden
slippa / släppa.....
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP