Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfredställelse

Tvätten hänger där ute i solen
torkar så snabbt i vårvinden skön
Nu ska jag ge mig ut i densamma
fixa på tomten dansa med krattan
göra fint omkring mig så får jag min lön

Det spritter i kroppen ska genast
klä på mig, ta handskarna på
ett leende pryder mitt ansikte som tävlar
med solen om att lysa upp tillvaron
när jag där ute ska tillfredställelse få




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-04-05 11:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, jag är nog benägen att hålla med dig här, utomhus motion läggs lättast i trädgårdspolitisk rabatt
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt