Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

När din röst smeker mig
flyger jag i känslan
av kärlek.

Ridande på dina ord
galopperar jag
genom den värld
du förmedlar

Utan sadel
utan tyglar
med armar och ben
rakt ut i luften

Släpper taget
och låter mig
sköljas med i dina vågor

Ta mig med
på din resa
genom drömmar och längtan




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 11:30



Bookmark and Share


  Sunlight
Åh, vad härligt!:)
2008-04-10

  aol
vilken kärlk vilken längtan vilken härlig dikt gillas
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt