Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar till Papillons och Vera Gades inlägg om ringduvor. De (duvorna alltså) bygger dåliga bon, har taskig sångröst och verkar ibland vara lösa i magen ...


Ringduva

På taket sitter en duva och skiter

Ja ringduvan skiter minst en liter

från taket på mitt systers hus

ner på trappen - ett jäkla bus!

För vill man gå ut utan hot från skyn

gäller att fälla upp paraplyn! 

 

(På senare tid verkar duv-eländet lyckligtvis ha flyttat till ett annat tak.) 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 19:49



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Ja så försvann den högtflygande romantiken;-) Håll oss på jorden bara!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP