Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sköra egot

 

dallrar i soljuset
läcker blod
krackelerar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 12:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
kan höra ljudet av krackeleringen genom dina ord
2008-04-08

  rebecca d
kankse bra! kläcks..som en kyckling, hudlös men fri
2008-04-07

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Kort dikt som skulle kunna betyda vad som helst, beroende på titeln. Nu handlar den om jaget. Dallrar är ett så passande ord, tänker mig en gelépudding... och så blodet och ytan som spricker, sprängs. En nästan äckligt kroppslig dikt som berör.
2008-04-07

  Carola Zettergren
Smärtsamt bra!!!
2008-04-07

  Åsa Gustavsson VIP
ja, det gör det

så blir det kanske en skorpa

när den faller av
ny hud
ljust rosa
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth