Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing

Det är synd om de som mobbar

Det var fantastiskt synd om nazisterna

Judarna borde skämmas




Övriga genrer av Mr Lundgren
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-04-07 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren