Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här är det!

Tala är silver

Tiga är guld

Skriva är laxeringsmedel för hjärnan.




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 13:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tror att det heter laxermedel... men själva innehållet i texten, andemeningen, budskapet... gick ända fram
2008-11-28

  Angeldust
ja verkligen, laxeringmedel för hjärnan..skiten måste ut.
2008-11-27

  Blåbäret
*skrattar*...tror du är något på spåren här...
2008-11-26

  Mr Lindemann VIP
Detär nog få som insett det sanna i det du nu för fram i en något fåordig tes angående skapandets dilemma
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren