Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu och friversnovelldikt om skapande

undersköna du
ditt yttre är en farkost
försyn, din bensin

Betraktare som studerar ditt yttre
gjuter ditt inre genom
åsikter som tillägnats genom
åsikter som förvärvats genom
åsikter som tillvaratagits genom
åsikter som kreérats genom
åsikter som härstammar från
babylonska byggmästares hybris




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 442 gånger
Publicerad 2008-12-01 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren