Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försakens skull-ät upp mig

jag fann mig en famn
försakade mig själv
"vann saknaden"

solstål lägger snitt
helt perfekt i själens mitt
skär bort saknaden

jag återuppstår
inför din sköna fasad
jag bjuder mig själv

bak åtrådd fasad
vampyrflickas blyga törst
jag - naken torso

min önskas gemål
jag uppvaktar med knivbukett
för att komma när

i din fasta tro
låt mig snida en galge
att hänga min sorg

Förhoppning när mig
Förväntan äter mig
Tär mig, Tär mig, nu och här
Jag svär, jag är färdig
Dina ögonstrålar upplöser mig,
smälter mig in i dig,
blir till din inre rustning och
äntligen kan jag vara mig själv




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren