Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Déjà vu

Jag jagar ett konstant tillstånd
Jag lever I mig själv
som en betraktande smygtittare
och är glad att jag slipper vara jag

Ett jag sväljer överdos
ett annat kräks upp den
Medan "jag" undrar vad som pågår

Jag somnar
Jag vaknar
Jag väntar

Jag somnar in
Jag vaknar inte
Jag väntar på livet
medan ett fjärde jag skriver dessa
rader med en suck över att det existerar
människor som ojar sig över stigande
julgranspriser




Fri vers av Mr Lundgren
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 11:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'vad är julgran' är det första som slår mig, eftersom jag av vana läser vissa utvalda texter bakifrån... att jaga ett konstant tillstånd låter inte alltför svårt, många är de som redan befinner sig där, berusade av en tanke om en grå vardag, fast i en evig rundgång av rutinhändelser... lycklig är den som måste jaga sådana upplevelser för att de tycks honom så som lyx
2008-12-04

    ej medlem längre
naajs Dikt ! :P
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lundgren