Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet

ibland tänker jag på min barndom,
världen var större och far hade skägg.
jag klättrade med mina systrar i det stora trädet
och vi sprang ikapp på ängen.
jag minns bryggans knarr och smaken av mors flädersaft.


men det är länge sen nu,
mina systrar är borta och trädet har tappat sina blad för alltid.




Fri vers av baconmannen
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 01:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barndomslandets port har stängts bakom oss, mannen.
2008-04-08

  Lyckohäxan Enediel
Vemodig dikt med saknad...fint skrivet!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

baconmannen
baconmannen