Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra min jord


Marken jag går på

himlen jag svävar i

min dröm om

världen är du




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-08 07:26



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Vackert. Sätter igång mina tankar och jag ser det framför mig. Så få ord, men ändå så mycket innehåll!
2008-05-17

    Lindizz
Väldigt härlig och fin text.
2008-04-08

  Lyckohäxan Enediel
Åååh så upplyftande att läsa den här. Så skulle jag kunna beskriva lyckorus ungefär :)
2008-04-08

  aol
verkligenen härlig dikt med sån djup känsla
som strömmar härligt ur diktarjaget
magnifiko
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer i den Varma Vindens kommentar.
2008-04-08

    sunnanvind
Härlig känsla du förmedlar här...Lite sprittande förälskelse-liknande...*L
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi