Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt jättedålig dikt som bara blev... förlåt


I din famn

Runt och runt i cirklar
springer mitt undermedvetande
i energisk lycka
Vad som är kvar åt mig är yrseln
och fjärilar i magen som slår med vingarna
som i panik
Och självklart färgar blodet mina kinder...
När ljudvågorna uppenbarar ditt tysta skratt,
förstår jag att nu kan du aldrig lämna mig
för dina ljud blev på ett ögonblick
det viktigaste ljuden i mitt liv
Allt det här hinner jag tänka, sen sväljer värmen mig
Och med min kropp omsluten av dina armar
är jag redo att Dö.
Lavinras, mitt Mont Everest av inlåsta känslor
faller
i din famn




Fri vers av Underwaterlight
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-04-08 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underwaterlight