Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna en gammal dikt. Handlar om att vägra acceptera verkligheten.


Vägran

Det svider, gör ont och
jag vill inte ha!
Era ord som skjuts fram
på en silvertallrik framför
mig, där jag
är bunden fast
med hat och föräderi
Jag vägrar äta
mer
och jag ska aldrig
mera
dricka sanningen
som rinner ner så lätt för strupen
Era ord och erat språk
är bara luft ur mun
och jag lyssnar inte längre
För insidan är sönderskuren
och jag ska
vägra svälja allt
som gör mig nåbar med omvärlden




Fri vers av Underwaterlight
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-10-30 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underwaterlight