Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt, lite över ett år... Inte speciellt bra.


Författaren

Jag fingrar på orden,
de är så mjukt målade i blyets
texten är tunn och djup
som en dans över havet
Jag flyger med vinden,
orden leker i mitt hår
viskar i örat
kysser mig på kinden
Jag tvivlar inte på dig, älskling
Du har mig mer än vad jag någonsin haft mig själv
Jag är ingen annan än
slaven som läser dina ord
Jag är trollbunden vid dig
och din magi
Släpp aldrig pennan, älskling
jag behöver dess gift att leka med
min biljett bort, min biljett hit
Jag bor i ditt sätt
att uttrycka världen
Ditt sätt att få ner
allt jag någonsin tänkt
på tunna vita blad
Du är författaren av drömmarna
Du har nyckeln dit jag alltid vill bo
Du är handen jag trevar efter i ett mörker
som jag aldrig lyckats hitta mig ur
Du behärskar språket
Du...

du har mig fast
Min död skall intas vid punkten av ditt sista ord.




Fri vers av Underwaterlight
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 15:21



Bookmark and Share


  dalida_bl
*modigt*
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Underwaterlight