Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snabb dikt som jag minns bara Blev..


Håll balansen nu

Är det positiviteten
som flöder inom mig? sjunger jag
Med nakna fötter som dansar
på vassa bergstoppar
Och händer som strävar
efter balans

Är det positiviteten
som håller mig så högt! skriker jag
och dalen under mig
härmar mina ljud
För allting låter ju så mycket bättre
när någon annan säger det

Är det positiviteten
som gör mig viktlös, maktlös...
frågar jag
Puls och impuls har väl alltid gått
hand i hand

Vad i helvete är positivitet
när vinden ändå kommer blåsa ner mig


-Och kämpar jag emot?

Nej

Nej

Nej




Fri vers av Underwaterlight
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-10-30 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underwaterlight