Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När friheten segrar

Nu och då kan jag se
Det mesta vill jag blunda för
Vad som förs fram i dagsljus,
det försöker jag dölja
När mörkret faller
När friheten segrar
och luften går ur mig
Makten lyser röd
men lämnar mig lättad
Jag föll igen,
hårt och handlöst
Mörkret tog mig
under beskyddande vingar
Förde mig bort
Till den plats där min själ är för evigt lättad
Dit dagsljuset inte kan nå ...




Fri vers av Jennsen
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-04-08 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennsen