Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min vän Mauri


Det finaste

Jag minns inga datum
Foton bär jag icke med mig
Vad som ska bäras av knuten hand
är känslorna
Däri, omhuldad av värmen och vårdad stark,
ligger det finaste

Allt som jag lärt skall jag i alla mina dagar hylla
Vår tid var knapp, min vän
Vi bör se det för vad det var
Glädje, oskuldsfullhet, förtröstan
Och aldrig anade väl vi
att våra stigar så snart
skulle gå isär
Jag är nu ensam på min färd,
men jag är inte rädd
Ty jag känner din hand
på min axel




Fri vers av Jennsen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennsen