Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna ljuset tänt

Snälla, stanna här hos mig
På obestämd tid, låt oss inte förhasta oss
eller kasta skuggor över det förflutna
Lämna ljuset tänt, även när morgonen gryr
Jag vill ha dig nära, så nära att jag aldrig hinner sakna dig
Om du måste gå, se till att lämna din värme, din doft
och dina ord
mellan lakanen

Snälla, stanna här hos mig
För vad som är nu, vår morgondag och hoppet
Lämna ljuset tänt, även när morgonen gryr
Jag vill ha dig nära, så nära att jag aldrig kan sakna dig
Om du måste gå, se till att ta mitt väsen i din famn
Omslut det med allt som är Du
Och lämna ljuset tänt




Fri vers av Jennsen
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennsen