Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magik

Magik, det är när det lilla barnet
sträcker sig efter din hand
Den lille låter dig vara stolpen
i hans liv
- den som alltid finns på samma plats
i alla väder, under alla vindar

Magik är den första kärleken
Den som tycks kunna stoppa tiden
Samtidigt som den tycks nödvändig
för att tiden ska fortsätta gå

Magik är din mors varsamma ord,
det renaste av skratt
och ett lugnande regn

Det är när hunden lägger huvudet
i din famn
Du kan känna värmen och den mjuka pälsen
Ord kommer över dina läppar
och du ser svansen vifta
och ögonen le

Magik är icke bundet till tid, rum eller tillfälle
Det formas i ditt hjärta,
där och då
När du är öppen för det lilla,
det finaste i stunden




Fri vers av Jennsen
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennsen