Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur stillhet, stillhet

 

tempelklockan i regnskogen
klyver tanken före orden




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-08 16:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
denna tar jag till mig och gömmer i min tanke och i mitt hjärta
2008-04-09

    Bim
....den här texten vill jag läsa lite då och då,den andas lotusställning och befrielse från malande tankegång,-ett stort litet mästerverk....
2008-04-09

  noname_realmind
Stilla vacker... tycker om...
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth