Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vita mullbärsträdets blomning

bara
i mörkret
eller allra helst
i det ljusgrå mjuka
duggregnet
när ingen ser

kan jag gråta
över mitt
främlingsskap

över min
rotlösa själ
sörjer jag

i min ficka
har jag
mitt hemlands jord
i en liten ask med silverlock

en handfull jord

och
jag låter mina
tårar falla i jorden
och mina drömmar
växer


drömmer jag om
mullbärens söta smak
om
det vita mullbärsträdets blomning
i den vackra månaden maj

i fångenskap
är jag inte
men
ändå inte
fri

bunden vid mitt hemlands sånger




Fri vers av Aisha VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-08 17:32



Bookmark and Share


  aol
så berörande vackert 5 rosor från mig
2008-08-13

  Aida*
Varje gång säger jag till mig själv:
- Det räcker nu Aida, sluta kommentera ALLA hennes texter.
Det är ju pinsamt, hon kommer tro att jag är besatt eller
en fanatiker som stalkar henne.

Men så är inte fallet, du är en gudalik gestalt med en talang
som är en på världsantalet. Kan inget annat göra än att
beundra dig och hoppas på att din passion för skrivandet aldrig avtar ...

Jag, Aida, är bunden vid Aishas poesi ...
Naken
2008-04-10

  fillatelli
En längtan kan smyckas i så många färger...
saknad, vemod, hopp & rött...

Mycket ödmjukt hopp och fint !
2008-04-08

    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaart skrivet, bah bah, afarin bokmärker o applåderar!
2008-04-08

    Komisarek
Vad fint skrivet. Texten i sig är dyster och ledsamt men du lyckas ändå få viss glädje i orden. Texten bubblar trots att den genomsyras av ett så dystert ämne som utanförskap. Det är skickligt
2008-04-08

  isabel louise
vackert i sin vemodighet...i duggregn kan man gråta ostört för där blir tårarna ett med änglars tårar...
2008-04-08

  Ali D VIP
mmm tror jag förstår.Trots att jag är främling i \"mitt eget\" land
Vackert som alltid
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP