Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt om jakten efter en bättre dikt och ja, titeln kommer från Looking for the perfect beat med Afrika Bambaataa & soulsonic force


Looking for the perfect beat.

jag letar
letar
efter flytet det berömda flytet
förkastar metaforer
spottar poesi tills näsan börjar blöda
och omfamnar metaforer
utforskar paradoxen
och förkastar metaforer igen
jag letar
letar
efter flytet det berömda flytet
under stenen
bakom skuggan
i musiken
i botten av flaskan
jag letar
på biblioteket
Hc.03
yrsel, meltdown
koffein och hasch

\"looking for the perfect beat\"

jag letar
outröttligt
ombytligt
byter penna
vänder blad
vänder på kappan
jag söker
bland synonymer
apostrofer, vokaler
källarlokaler
och nerspydda krogtoaletter
duktiga detektiven jagar ner diktaren
ni vet
han som fick plats med sig själv i en Haiku

\"berättaalltduvetochskyndapå,harintetidmedspelochlekar\"
\"medansdusitterhärochspelardumärCIAdäruteochrekar\"

den store poeten
bohemen i basker
beatpoeten
skitpoeten
den episka diktaren
han säger mig inget

jag siktar och skjuter
målar väggen
med en store poetens
beatpoetens
skitpoetens och den episka diktarens
värdelösa ord

\"looking for the perfect beat\"

jag letar
letar
efter flytet
det berömda flytet




Fri vers av Furious Stylez
Läst 630 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-08 19:23



Bookmark and Share


  Gronia
Snyggt! han som letade han fann
2008-05-12

    Jonas Söderlind
I like it. vad säger den egentligen, att du vill formulera den perfektaste mest välformulerade dikt, eller uttrycka den innersta känslan?
2008-05-05

    Melona
yihah

det här var som ett grymt BPM, me like!
2008-04-10

  Mackan
detta märkliga flyt som bara innfinner sig ibland

behöver själv lite vin
och musik för att få ett flow som jag något så när kan acceptera
väntar fortfarande på den vokabulära knock outen
och den poetiska renässansen

schyst dikt förresten
2008-04-10

  Slagord
du skriver så bra så jag blir nästan avundssjuk!
2008-04-09

  Claes Eliasson
schysst! låter som om du funnit vad du letar efter tycker jag. ;)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez