Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hand att hålla en kram någon som säger du är bra som du är är nog inte ämnat för mig


KÄRLEK

måste det göra så ont
så förtvivlat ont

så djupa sår i min själ
har du lämnat

hur ska jag någonsin
kunna lita på någon
igen

alla dina ord vara bara
tomma ord utan mening

lurad sviken sitter jag
här med alla sorger

inom mig finns en känsla
är jag naiv godtrogen

ingen kommer någonsin
att älska mig för den
jag är


min Gudstro finns hos
mig den överger jag aldrig

det är en välsingnelse att
ha en tro ett liv med Jesus

varför måste det göra så
ont i min själ i mitt hjärta

du är inte längre min vän
att ha dig som vän en
verklig vän har så väl
räckt för mig

inga tårar har jag kvar
vill inte spilla dom på dig

mitt hjärta är i tusen bitar
hela jag under ytan igen

alla mina förhoppningar
om kärlek gemenskap
har åter igen fått sig en
törn

hoppet finns inte längre
hos mig det gör så ont
alltid hoppas tro på någon
som vill finnas hos mig

undrar så vad är det för
fel på mig alltid misslyckas
aldrig finna rätt

något har jag en Gud
som aldrig sviker Han
hör mina rop min känsla
av utanförskap

Han gör så att min tro
inte försvinner utan
växer sig starkare vid
varje motgång varje
misslyckande

nu bär Han hjälper mig
komma ur min förtvilan
min vanmakt

i dag är jag sorgsen
förb..... på mig själv
varför kan jag inte
bara rycka på axlarna
gå vdare

det är min längtan
längtan efter en hand
någon att ge en kram
som gör mig så ledsen
så tungsint

undrar så varför måste
allt vara så svårt för mig
vill ju bara bli älskad
få en kram för att jag
är jag

anits 9 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 13:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så berörande text om respekts och kärleks längtan...så väl formulerat om livet och saknaden...
2008-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Du kan inte med säkerhet veta hur framtiden i detalj kommer att gestalta sig.
Kanske en glad överraskning väntar bakom hörnet...
2008-04-09

  LassO
Så tomt kan de kännas ibland, för de flesta av oss... Men kanske än mer, när man är i ett dåligt förhållande. Fint fångat.
2008-04-09

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Känner verkligen smärtan här, som jag känner igen. Jag läser och lyssnar och sänder ett fång kramar också. Hälsar Fredrik
2008-04-09

    eva m h
Smärtsamt! Kram!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP