Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i livets villervalla

 

Liv vill liv




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-09 15:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kort och gott med en andemening som mitt hjärta nu nått!!!!!Tack !!!
2008-04-10

  Michaela Dutius
sant- mycket sant-och oerhört väl uttryckt
2008-04-09

    Bim
....liv vill liv,-var tvungen att skriva-jubel,-tänker lite som Per och hoppas dina ord blir lästa av precis alla!
2008-04-09

  Per Rydberg
Detta ville jag skriva i en banderoll att sätt efter flygplan och flyga så att alla kan se. Så vill jag se livet. Tack för dessa vackra ord- kanske det vackraste som kan sägas!
2008-04-09

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vill bara tillfoga att för mig handlar dikten om vår strävan efter att skapa, att göra ting levande. Det kan handla om barnafödande likväl som det kan handla om att skriva. Jag läser att det finns en inbyggd önskan i allt levande, en längtan efter liv som allt liv bär på. Det kan också handla om människans vilja att fortsätta leva.
2008-04-09

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Så enkelt som det bara går, och så andlöst sanningsenligt! Dessutom väldigt vackert: att dikten består av tre bokstäver i två olika sammansättningar. Vill är ju nästan liv baklänges.
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth