Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spadtag

Men gräv nu inte ner dig för det här,
vad var du sa
efter att du gett mig en spade.




Övriga genrer av Sjoerovare
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 19:49



Bookmark and Share


  DC
Gräv ner eller upp, eller släng spaden på marken. (DETACH!)
Your choice.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare