Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirationen hittar dig, inte tvärtom


inspiration

var är du, inspiration
har letat överallt

väck liv i mig, inspiration
värm mig när allt annat känns så kallt

det tog en stund
sen kom jag på det

den som gömmer sig
Det är jag




Fri vers av Sjoerovare
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-05-27 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare