Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför oroa sig för saker man inte kan påverka. det händer alla för eller senare


no worries

den som räds döden, har förlorat livet




Fri vers av Sjoerovare
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 22:07



Bookmark and Share


  AnnaMy
så sant som du skriver det.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare