Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"om jag visste jag skulle dö imorgon, då hade jag fan levt livet" Vilket dum, rent ut sagt, filosofi.


Om du skulle dö...

Om du visste att du skulle dö inom en livstid,
Vad skulle du då göra?

hmm
jadu
massor!

Varför gör du det inte då?




Fri vers av Sjoerovare
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare