Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sneda blickar på människor som inte \"passar in\", enligt samhällets normer. usch för det.


galen?

Förakt måste va djävulens påfund,

ty jag är inte galen
jag valde blott min egen väg




Fri vers av Sjoerovare
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare