Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelidentitet

 

i koltrastens sång
är jag mer 
av vad jag är




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 20:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Din text väcker både glädje och vemod i mig!
2008-04-11

  Anders P VIP
ewn känsla, naturligtvis helt irrationell men skön och skönt beskriven.
2008-04-11

  noname_realmind
Vet PRECIS vad du menar...
Härligt är det! :-))
2008-04-10

  Åsa Gustavsson VIP
Det tror jag nog, koltrasten släpper gulddroppar i gryningen så att solen vaknar!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth