Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sirocco utan nåd



i
de yttre sfärerna
driver jag oftast
beroende
av vindarnas krafter

ibland
lyckas jag fastna och
förankra mina
rötter

kanske är jag verkligen
ett valnötsträd

men
den allsmäktiga
siroccon
är utan
nåd

röd
het
vild

drar upp mina rötter
sliter mig i stycken

och
jag förstår

kan aldrig bli
ett valnötsträd




Fri vers av Aisha VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-11 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaaaart, besiar ziba, läser och njuter av denna unika sätt att skriva, bra!
2008-04-21

  Aida*
\"Drar upp min rötter
sliter mig i stycken\"

när man inser att man aldrig kan bli
vad man inte är ..
2008-04-16

  isidore
!!! Typ. Verkligen bra.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP