Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På säkerhetsbasis

På säkerhetsbasis tar jag ett andetag till.
Igår dansade jag berusat i alla mina inre vrår.
Sjöng tills jag hamnade i sängen brevid min tårsamlande kudde.

På säkerhetsbasis andas jag en inandning till.
För att försäkra mig om att jag inte förspiller mitt liv till att inte vara levande.
Du är min ros så skimrande underbar fantastisk.
Så jag ska andas för dig fina.

På säkerhetsbasis så låter jag dig dansa med mig.
Inga mer förspillda timmar på att leka död.
Jag ska börja leva alleles brevid dig du vackra.
Och gråta av glädje istället för att jag älskar och älskar.

Inga mer förspillda regndroppar på mina armar av att inte verka lycklig.
Jag ska möta dig fantastiska i morgondagen och du bär med dig din musik.
Och vi ska lyssna till den och falla tillsammans med tonerna ner i livsriket och bara kramas.




Fri vers av taowaki
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-11 01:04



Bookmark and Share


  mayhem and order
vilken skööön avslutning, gillas mycket!
Sen är raden \"På säkerhetsbasis tar jag ett andetag till\" väldigt talande men jag hade valt !
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki